Hoeveel keer per dag haal jij adem?
Ongeveer 16.000 keer.
Hoe vaak ben je je daarvan bewust?
Waarom bewust ademen zo belangrijk is.

Doris Seibert (1961)

Integratieve Ademtherapie en 
Cognitieve Gedragstherapie
Nieuwe Havendwarsstraat 23
2511 XC Den Haag
06 11121422
E-mail: info@doris-seibert.nl
website: www.doris-seibert.nl

In Duitsland afgestudeerd als pedagoog en Heilpedagoge heb ik vele jaren met mensen van verschillende leeftijden gewerkt. Naast mijn baan als leidinggevende begon ik in 1991 na beëindiging van mijn opleiding als integratieve ademtherapeut en trainer mijn eigen praktijk op te bouwen. Daarbij zijn naast het werken met de bewuste ademhaling ook andere methoden zoals Voice Dialogue en Gestalttherapeutische technieken belangrijk voor mij. Door verdere bijscholing, zoals familieopstellingen bij Bert Hellinger, psychology of vision bij Chuck Spezzano, oplossingsgerichte therapie, EMDR, EFT enz., heb ik er steeds nieuwe en waardevolle methoden bij mogen leren.
Sinds 2003 woon ik, gelokt door de liefde, in Nederland. Hier vulde ik mijn rijke beroepservaring aan met een opleiding in cognitieve gedragstherapie.
Sindsdien werk ik fulltime in mijn Praktijk voor Ademtherapie en Cognitieve Gedragstherapie en ben blij dat ik zo veel verschillende fantastische werkvormen met elkaar kan combineren.
Echter is, naast een professionele achtergrond en – houding, het persoonlijke contact en de persoonlijke ontmoeting met de cliënt van essentieel belang. Het gaat erom dat de cliënt zich echt gehoord, gezien en begrepen voelt waardoor deze kan leren zichzelf volledig te accepteren. De enige wezenlijke weg hier naar toe gaat volgens mij via het hart!